Powerball travel

powerball amber lightning stop ook een goed idee !

Powerball op reis.

Powerballs gebruikt men over de hele wereld.

Dus de powerball die u heeft of mogelijk gaat aanschaffen is buiten dat deze in een ander land bijv. Duitsland of Taiwan gefabriceerd is zeker in veel landen bekend.

De verhalen van global en of in space gaan zelfs de ronde. Hier dus een kleine verzameling powerballs op reis.

Daar ook u de powerball eenvoudig mee kunt nemen ( pas wel op bij douane! ) En dus mooie powerball vakantie of zakelijke foto's kunt schieten vragen we ook uw medewerking voor deze rubriek.

Uw eigen powerball ervaring kunt u aan ons mailen met foto's We zullen deze bekijken eventueel zodanig aanpassen dat ze op deze website passen en graag u eigen powerball gadget verhaal erbij plaatsen.

Vooral ook grappig en humoristisch bedoeld.

Voorbeeld powerball in Venice

 


Powerball in tijdens grot onderzoek. Powerball red /amber in cave.

Uh ja u ziet het goed de powerballs komen zelf in en op diverse tochten in grotten voor. Waarom zult u denken. Daar de tocht en onderzoeken van grotten nogal spierkracht in de handen en vingers vergen, trainen veel sporters of travellers met een powerball. En juist daar ze ook de fun hiervan inzien ook wel eens in een grot om daar het lichteffect en geluid een extra dimensie te geven.

 

 


Space powerballs niet van NASA Powerballs in space.

Gyro exercisers in space gebruikt door astronauten? Ja deze story en/of uitgevonden door of in opdracht van de NASA ziet men in Nederland veel op internet. Sommigen leveranciers zetten dit zelfs in de powerball manual. Maar dit is toch echt een broodje aap verhaal. Zoals op diverse sites te lezen valt is dynabee de uitvinder ( 1973) van de powerball gyro exerciser als trainings device. Gyroscopen in allerlei vormen bestaan zelfs al veel langer. Zo ook om te bepalen in welke positie een space vehicle is c.q. om deze stabiel te houden.

 

 

 


Powerball amber in parijs Red Power in Paris

De sierlijke amber powerball past goed bij een weekendje Parijs. Om daar samen met het lichtfestijn van de eifeltoren een kunstukje te laten zien. Dit op de gevoelige plaat vast te leggen en als een dierbare powerball herinering te bewaren.


Powerball gyro's in Egypte Powerballs in Egypte.

Geen halicunatie maar helaas moesten de slaven het in de tijd van de farao's nog doen zonder powerball training. Ja zelfs zonder powerball gyro's hebben deze een wereldse prestatie geleverd. Moet men niet aan denken wat deze geweest had kunnen zijn als men toen al powerballs had? Dan was uw trip naar de pyramides mogelijk nog vermoeiender geweest, groter en hoger had het resultaat geweest kunnen zijn.


powerball blue in Berlijn op de Brandenburger Tor

Powerball in Berlijn.

Powerballs onderweg in Duitsland.

De Brandburger tor voorzien van een powerball ja wel ijdel om op die manier op de foto te willen. Wat wil je de krachtpatser himself.

 


powerball blue in Berlijn Fernseh Turm

Powerball vanaf de Alexander Platz.

Powerballs onderweg in Duitsland.

Ook als steun en console van de TV zendmast een blikvanger deze Fernseh Turm bij de Marienkirche zou ook de powerball niet misstaan Een goed overzicht is het halve werk zal deze gedacht hebben.

Over overzicht gesproken er was ooit eens een andere tijd in Berlijn "vor die Wende" waar men dit soort overzicht hard nodig had.


powerball blue op de Tower Bridge in Londen

Powerball in Engeland.

Powerballs in Londen natuurlijk even uittesten of die grote beroemde brug ook mijn power kracht kan weerstaan.

Dus even snel op de Tower Bridge en een voorbijganger vragen of deze als bewijs een foto wil maken.

Maar niet tot het uiterste gaan en de bovenste dragers testen, even gewoon op het wegdek is wel voldoende, het mocht eens fout gaan!

 

 


powerball amber als wijzerplaat op de Big Ben

Powerball en Big Ben.

Als powerball de wijzerplaten van de Big Ben in Londen versieren was een beetje teveel van het goede.

He wat zeg je?

Ben sindsdien een beetje hardhorend, die Londenaren hebben blijkbaar aan een gewoon klokkenspel zoals bijv.van de Domtoren in Utrecht niet voldoende. Het moet luid en statig klinken dat klokken gelui. Au als ik er nu nog aan moet denken.

Maar al zeg ik het zelf gezien het resultaat was het toch de moeite waard.


powerball blue heeft het geprobeerd toch die scheve toren van Pisa weer recht te zetten?

Powerball toren van Pisa.

In Italië nog even een hoogstandje uitgeprobeerd.

Maar ik had te weinig tijd, en al die toeristen liepen ook zo in de weg.

Anders had ik toch zeker de toren van Pisa met mijn kracht weer een paar centimeter verder in het lood weten te krijgen.

Afijn ze hebben me wel op de gevoelige plaat en wie weet als ik nog eens in de buurt ben en het wat rustiger is.

 


powerball in New York vrijheid is niet gelijk aan power!

Powerball in New York.

Freedom for all moet ik in mijn hoogmoed gedacht hebben toen ik het vrijheidsbeeld beklommen heb.

Dit bleek dus niet 100% zo te zijn, om een of andere reden hadden ze mij daar in New York zo weer op de begane grond.

Maar wel veel aandacht van de pers zeg, die zoemende helikopters met de camera ploegen van de TV zenders daar vlogen om mijn oren.

Maar het gevoel van vrijheid was er wel degelijk, jammer dat het zo kort was.

De volgende keer maar even tevoren bij de President van de USA zelf vragen, dan komt het best good!


POWERBALL gyro exercisers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

powerball ook geschikt voor trainen armspieren in de motorsportpowerball ook geschikt voor trainen armspieren in de wielersportt
Computer werkzaamheden als tekstverwerking dtp enz powerball ook geschikt voor trainen armspierenpowerball ook geschikt voor trainen en coŲrdinatie armspieren in de golfsportpowerball ook geschikt voor trainen armspieren voor honkballersKlimsport powerball zeer geschikt voor trainen hand en armspieren.Tennis krachtraining en coŲrdinatie met de powerballwatersporters zoals surfers zeilen waterskiŽn ook u kunt trainen met de powerball